signature

Alles wat ik weet over wijn, deel ik als wijndocent graag met jou!

Met verschillende wijndiploma’s op zak en duizenden gemaakte kilometers aan wijnreizen, startte ik begin 2020 bij Wijnhandel van Helden. Hier kon ik mijzelf verder ontwikkelen en mijn wens om wijndocent te worden kwam uit. Tijd om de droom verder vorm te geven en het cursusprogramma uit te breiden met de ‘Wijnhelden Academy’. Mijn toewijding voor het vak is groot. Op dit moment volg ik de HBO-opleiding WSET level 4. En het liefst ga ik zo vaak mogelijk op wijnreis om wijnboeren en wijnmakers het hemd van het lijf te vragen over wijnbouw en wijn maken. 

Mijn passie voor wijn blijkt aanstekelijk. Ik nodig je uit om dit zelf te komen ervaren.

signature

Mijn zoektocht naar mooie wijnen is er één die nooit ophoudt!

En de resultaten hiervan deel ik graag met alle wijnliefhebbers vanuit de stijlvolle winkels van
Wijnhandel van Helden in Oss, Heesch en Grave. Met de webshop hebben we zelfs landelijk bereik. En nu staat er met Wijnhelden Academy een prachtig concept om wijnliefhebbers een nog mooiere beleving van wijn te geven. Met mijn achtergrond als vinoloog en ervaring in de wijnhandel kies ik met zorg wijnen voor jullie uit die perfect bij het cursusprogramma aansluiten.

Als horeca leverancier zie ik dat wijnkennis in deze branche erg belangrijk is. De cursussen sluiten daarom perfect aan op wat jij als horecamedewerker over wijn moet weten!

Word een Wijnheld! SDEN1 SDEN2 SDEN3

Wijn proeven kun je leren. Wij gaan je hierbij helpen!

Word een wijnheld